111 2Виконавчий комітет Винниківської міської ради в результаті відкритих торгів підписав угоду з ТОВ «Онур конструкціон інтернешнл» на капітальний ремонт вулиці Галицької за 37,9 млн грн. Про це повідомляєтьяс на сайті система електронних закупівель Prozorro, пишуть Наші гроші. Львів

Згідно з технічним завданням, переможець торгів прокладе нову дорогу та тротуари, обладнає її дорожніми знаками та автобусними кишенями, проведе озеленення прилеглих територій. Завершити роботи планують до кінця 2107 року, загальна протяжність шляху, який ремонтуватимуть, не вказано.

Витрати «Онуру» на заробітну плату дорівнюватимуть 1,3 млн грн (3,43% від загальної суми), а прибуток — 172 тис. грн (0,07%).

Єдиним конкурентом на торгах виступало ТОВ «Автомагістраль-Південь» з пропозицією лише на 191 грн дорожчою. Фірма належить одеситам  Валерію Короткову та Олегу Наливаному.

ТОВ «Онур конструкціон інтернешнл» є власністю громадян Туреччини Онура та Ісхана Четінджевіз на 99,77%, решта 0,23% належать 27-річному львів’янину Олегу Фаріону.