888281Воїни 93-ої ОМБР привезли документальну стрічку "93: бій за Україну" до Львова в рамках турне по Україні. В фільмі показані історії військовослужбовців 93-ї бригади, які пройшли звитяжний шлях, звільняючи українські землі від російської навали. Про це інформує 24 канал.

Це стрічка про перемоги та поразки, докази присутності російських військ, стійкість та незламність українського духу в боротьбі за територіальну цілісність та незалежність нашої Батьківщини.

"В першу серію трилогії увійшли розповіді про воєнні подіі березня — жовтня 2014 року. Від мобілізації і до найзапекліших боїв: Іловайськ, Піски, Донецьке летовище. У фільмі використані унікальні кадри, зняті самими ж бійцями на передовій. Це про народження нової української армії в розповідях безпосередніх учасників та зйомках з місця подій", – йдеться в анонсі 93-ої ОМБР.

Презентація відбудеться сьогодні, 11 листопада, о 16:30 у Львові в кінотеатрі Lviv Film Center (колишний "Сокіл"), що розташований за адресою вулиця Володимира Великого 14/А. Вхід вільний.