Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/681.jpg'
There was a problem loading image 'images/681.jpg'

 

Форпост

681Міністерство культури України оголосило конкурс на посаду Генерального директора – художнього керівника Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. Про це йдеться на сайті міністерства.

Документи на участь у конкурсі приймаються з 11.01.2017 по 10.02.2017 року.

Конкурсний добір, як повідомляють у відомстві, починається 11.01.2017 року та закінчується не пізніше  11.03.2017 року.
 
При цьому Мінкульт оприлюднив вимоги до кандидатів для участі у конкурсі
 
Кваліфікаційні вимоги:
 
-  вища освіта;
-  стаж роботи у сфері культури не менше трьох років;
-  володіння державною мовою;
- має досвід роботи на керівних посадах в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях усіх форм власності не менше трьох років;
- здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.
 
Інформація, що стосується умов праці, відомості про матеріально-технічну базу закладу культури, фінансову звітність за попередній бюджетний період закладу культури, додається.

Нагадаємо, генеральним директором Львівської опери є Тадей Едер.

Навколо гендиректора цього року розгорівся скандал. Його звинуватили в тому, що він не дозволив проведення у театрі благодійної акції з вшанування та відзначення дітей бійців, котрі загинули в АТО, бо вимагав грошей за оренду зали, так як, за його словами, Опера є державною установою, яка повинна заробляти грошей.