CHastynu vulytsi Franka perekryyut na misyatsКомісія з питань дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури ЛОР визнала задовільним виконання Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2017 рік. Про це пише ІА Дивись.info.

Як розповів т.в.о. директор департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку облдержадміністрації Роман Кокотайло, затримки по об’єктах виникають через неспроможність деяких органів місцевого самоврядування правильно провести всі необхідні процедури.

«Є ймовірність, що роботи не будуть виконані в повному обсязі в Меденичах. Керівництво органу місцевого самоврядування затримало процес, були бюрократичні моменти по оголошенню тендеру, по укладанню угоди» – зазначив Роман Кокотайло.

Також він пообіцяв, що буде створена робоча група, яка наступного тижня планує перевірити роботи.

За словами Романа Кокотайла, з 196,5 млн, які було передбачено програмою, станом на 1 листопада профінансовано 161 млн, що становить 82%. Водночас дороги комунальної власності профінансовані на 66%.

«У серпні ми зіткнулися з тим, що запаси сипучих матеріалів, які були сформовані, почали завершуватися, відповідно по  кількох об’єктах темпи робіт у вересні не були такі як у серпні. Якщо потреба області щодня 300 вагонів щебеню, то приходить 90 (це тільки по одній підрядній організації). Також залізниці не вистачає локомотивів» – пояснив він.