83 mainПитання управління та контролю за маршрутками міста Львова може бути передано на рівень області. Про це на прес-конференції заявив голова Львівської облради Олександр Ганущин, пише «Кулемет».

За його словами, мерія Львова через сміття взагалі не займалась питанням пасажирського транспорту у місті Львові.

Голова облради каже, що гострою стоїть проблема із автостанціями у Львові, а також із станом як маршруток, так і галузі загалом.

«Без сумніву, це питання стоїть у комплексі і з маршрутками області, воно не може розглядатись окремо», – сказав Ганущин.

Він також додав, що владу Львова «добряче підкосило питання зі сміттям і у виконкомі міської ради просто руки не доходили до маршруток».

«На сесії 5 грудня ми будемо ставити питання про те, що такою далі ситуація не може бути. На жаль, Андрій Іванович Садовий стає дуже далеким від господарських проблем міста Львова. Я боюсь, щоб з транспортом міста може вийти так само, як вийшло із сміттям. У мене є таке відчуття, що ситуація стане критичною і транспорт Львова передадуть у розпорядження області, як це сталося із сміттям», – сказав Ганущин.

Голова обласної ради також відзначив, що проблема із сміттям зараз повністю вирішена і уже навіть медіа, які наближені до мера Львова, зовсім інакше висвітлюють цю тему.