portal.lviv .ua yalinka i yarmarok Сьогодні, 17 листопада, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради було прийнято рішення «Про організацію та проведення різдвяного ярмарку на просп. Свободи та пл. Ринок». Як зазначила директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич, ярмарок триватиме з 8 грудня до 15 січня. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

«Ми ярмарок проводимо вже дев’ятий раз, перед цим ми оголосили конкурс, на який подали лише одну пропозицію. Я пропоную проводити ярмарок з 8 грудня до 15 січня. Компанія, яка облаштовуватиме ярмарок, бере на себе зобов’язання змінити всю ілюмінацію на території ярмарку на просп. Свободи і на пл. Ринок, а також облаштувати ілюмінацію і прикраси для новорічної ялинки на просп. Свободи.

Сам ярмарок завжди виглядає акуратно, ми кожного разу робимо обстеження, і якщо є якісь зауваження, то завжди є миттєва реакція підприємців», - зазначила директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

«Робоча група протягом останніх 1,5 місяці працювала над візуалізацією ярмарку і над тим, якою має бути ялинка», - додав заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.