630 360 1471416673 5317Сьогодні на засіданні виконавчого комітету затвердили зміни до міського бюджету на 2017 рік. За словами Олега Іщука, директора департаменту фінансової політики ЛМР, передбачені зміни - це перерозподіл коштів, запропонований головними розпорядниками. Про це інформує прес-служба ЛМР.

«Протягом тижня відбулося два засідання депутатської комісії з питань бюджету, де було розглянуто усі подані пропозиції. Однак, до запропонованих змін пропонуємо також додати ще кілька нових пропозицій.

Зокрема, зробити перерозподіл коштів управління освіти в сумі 5 млн. 617 тис. грн. за рахунок економії коштів на оплату за послуги з теплопостачання. З цієї суми пропонується виділити на дошкільні навчальні заклади на оплату послуг і благоустрій території садочків - 1 млн. 10,5 тис. грн; школам на оплату послуг і благоустрій територій та забезпечення пожежної безпеки - 4 млн. 107 тис. 400 грн.; школам-інтернатам для придбання теплого одягу вихованцям - 105 тис. грн; дошкільним закладам освіти на оплату послуг і проведення поточних ремонтів та перезарядки вогнегасників - 331,7 тис. грн., та на фінансову підтримку приватним закладам освіти -  50,4 тис. грн.

Управління охорони здоров’я пропонує перерозподілити свої видатки на суму 499 тис. грн. Йдеться про збільшення видатків на виплату заробітної плати працівникам комунальної стоматологічної поліклініки на суму 499 тис. грн. за рахунок зменшення видатків на інші заходи.

Також на виконання виконавчого листа про стягнення судового збору пропонується збільшити видатки управлінню культури на суму 5,4 тис. грн., за рахунок зменшення видатків на культурно-освітні заклади міста», - доповів Олег Іщук, директор департаменту фінансової політики ЛМР.