Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/1481566779_xwe-trifsf8.jpg'
There was a problem loading image 'images/1481566779_xwe-trifsf8.jpg'

Форпост

1481566779 xwe trifsf8З понеділка, 16 січня, львівські школярі повертаються з канікул за парти. Відтак, їхніх батьків просять одягати дітей тепло, оскільки у школах холодно – приміщення простоювались пусті та промерзли через різдвяні морози. Про це йдеться у зверненні ГО «Батьківська рада Львівщини».

 «Останні дні до нас прийшло багато запитань в ПП: "Чи опалюють школи?", "Чому в школах так холодно? Куди й кому скаржитись?", "Була в школі, там дуже холодно. Що робити?"....
Ми сьогодні були в школах та спілкувалися з директорами та вчителями щодо температурного режиму...

Так, в школах холодно, бо на вулиці мороз, який не збирається відступати, а місцями посилюється. АЛЕ ШКОЛИ ОПАЛЮЮТЬСЯ В ЗВИЧАЙНОМУ РЕЖИМІ! Ми дорослі люди і чудово маємо усвідомлювати, що школи мають велику площу, декілька тижнів стояли пусті (без діток) та промерзли під час різдв'яних морозів, не зважаючи на повноцінний режим опалювання. НЕ ТРЕБА СКАРЖИТИСЬ, бо винні в даній ситуації лише погодні умови і з початком навчання та активним рухом дітей по школі, ситуація стабілізується за лічені дні.

ЩО РОБИТИ? ТЕПЛО ТА ПРАВИЛЬНО ВДЯГАТИ ДІТЕЙ ДО ШКОЛИ, особливо в перші дні навчання.

ПОРАДИ від ГО БАТЬКІВСЬКА РАДА ЛЬВІВЩИНИ, директорів та вчителів:

- Одяг має бути легким але теплим. Важливо, щоб дитина могла безперешкодно рухатися. Дитині має бути тепло, але ні в якому разі не важко, інакше вона спітніє, що може призвести до застуди.

- Одягати дитину пошарово, надаючи перевагу одягу з натуральних тканин. Перший шар - білизна. Білизна з льону, фланелі або байки збереже тепло і дозволить шкірі дихати. Вона має облягати тіло! Другий шар - теплий светр або кофта, теплі шкарпетки, теплі штани.

- Сніданок перед школою має бути теплим та калорійним", - йдеться у зверненні до батьків.