690793e22068tВ неділю 19 листопада о 13.00 у Львові на площі Галицькій біля Короля Данила відбудеться "Недільна волонтерська Збірка НМ"! Біля Гарнізонного храму Петра і Павла в той самий час відбудеться також Солодка збірка НМ.

Польова кухня НМ на чолі з другом НМ Володимир Журавчак почастує ще однією яскравою стравою угорської кухні, котра єднає смаки всіх мешканців східної Європи – Сегединським гуляшем!

Дівчата-волонтери пропонують неперевершену домашню випічку, каву та чай!

Крім того, під час збірки НМ, можна буде придбати безліч оригінальних сувенірів ручної роботи.

Hand Made по-львівськи для Армії руками волонтерів збирає кошти на матеріали для виготовлення військового спорядження та "сухих" борщів, каш та чаїв, таких необхідних нашим на передовій.

«Купуючи сувеніри та їжу на нашій Збірці, ти підтримуєш волонтерський рух, допомагаєш зібрати кошти на матеріали для маскувальних сіток, маскхалатів, рукавиць, балаклав та іншого спорядження, що виготовляється для Армії руками волонтерів. Достойно і з користю, "назло врагу" – частуймося і допомагаймо! Прийди, скуштуй та підтримай! З любов'ю та впевненістю! Не забуваймо про своїх – війна ще не скінчилась, перемога попереду», - зазначають організатори.