shvidka 640x360КЗ ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» повідомив про наявність вакансій на посаду «водій автотранспортного засобу».

Як повідомили у прес-службі Департаменту охорони здоров'я ЛОДА, вимоги на працевлаштування водія автотранспортного засобу: право на керування автотранспортними засобами, обладнаними спеціальними звуковими і світловими сигналами або призначеними для перевезення небезпечних вантажів, а також автобусами, що здійснюють перевезення за міжміськими і міжнародними маршрутами, надається особам, які останні три роки працюють водіями транспортних засобів відповідної категорії.

На сьогодні чинна нова редакція кваліфікаційної характеристики професії водія автотранспортних засобів за категоріями «В», «С’», «С», «DI», «D», «BE», «CIE», «CE», «DIE», «DE», затверджена наказом Мін інфраструктури від 06.07.2012 № 374.

Для присвоєння ІІ класу у посвідченні водія повинен бути дозвіл на керування транспортними засобами категорій «В», «BE», «С», «CE» або «DE» («D»), а також безперервний стаж роботи водієм ІІІ класу у даного суб’єкта господарювання - не менше 3-х років.

Для присвоєння І класу у посвідченні водія повинен бути дозвіл на керування транспортними засобами категорій «В», «BE», «С», «CE», «DE», «D», а також безперервний стаж роботи водієм ІІ класу у даного суб’єкта господарювання - не менше 2-х років.