U Shepetivci zatverdili novi tarifi na teplo 1 2017 10 31 05 26 50У «Львівтеплоенерго» оголосили про проведення відкритих обговорень  щодо коригування тарифів ЛМКП «Львівтеплоенерго» на теплову енергію і послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води для всіх категорій споживачів.

Як йдеться на сайті підприємства, обговорення щодо коригування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води населенню та гарячого водопостачання для бюджетних, інших і релігійних споживачів  буде проведено 4 грудня о 10.00, яке відбудеться у приміщенні за адресою: м. Львів, вул. Д. Апостола, 1 (актовий зал, 1-й поверх).

Зауваження і пропозиції по суті питання, що пропонується до слухання, надсилаються електронною поштою: office_lte@lte.lviv.ua або засобами поштового зв’язку на адресу: 79040, м. Львів, вул. Д. Апостола, 1.  Зауваження та пропозиції приймаються з 18 листопада по 3 грудня.