1 313Автостанція «Західна», що на Городоцькій, та автостанція на вулиці Петлюри не мають ліцензій для роботи. Про це йдеться у листі «Уктранбезпеки» у відповідь на запит перевізника «Фіакр-Львів», пише «Львівський портал».

«Державна служба України з безпеки на транспорті відреагувала на наш лист щодо невідповідності автостанцій Львова вимогам до автостанцій відповідного класу. На підставі протоколів обстеження автостанцій Укртрансбезпека анулювала свідоцтва про атестацію для АС №3 та АС “Західна”»,  – повідомили у перевізника.

Також перевізник анонсував звернення до Укртрансбезпеки й місцевих органів влади за роз’ясненням, як далі діяти перевізникам, які вимушені їздити на необлаштовані автостанції.

Як відомо, з вересня цього року усі приміські маршрутки мають кінцеві зупинки на автостанціях і у Львів не заїжджають. При цьому інфраструктура на автостанціях бажає кращого.

Як відомо, коли приймалося рішення про спорудження АС «Західна» у Львові, йшла мова про її тимчасовий статус, поки не збудується автостанція на Городоцькій-Збиральній.