5153153ГО "Батьківська рада Львівщини", зібравши підписи батьків, ініціювала Громадське слухання щодо суттєвого збільшення фінансування з бюджету комунальних навчальних закладів міста Львова, насамперед, шкіл та садків. Про це повідомила керівник громадської організації Олена Пономарева.

"Шановні батьки, освітяни, громадські активісти та всі небайдужі! Приходьте та підтримайте нашу ініціативу! Це стосується кожного!
ГО "Батьківська рада Львівщини" вдалося зібрати підписи батьків та ініціювати Громадське слухання щодо суттєвого збільшення фінансування з бюджету комунальних навчальних закладів міста Львова (насамперед, шкіл та садків).

Громадське слухання відбудеться 4 грудня 2017 р о 18.00 у великому сесійному залі Львівської міської ради (м. Львів, пл. Ринок,1).
Реєстрація учасників : 17.30-18.00. Початок заходу о 18.00.
Ініціатором слухань є ГО «Батьківська рада Львівщини».

Реєстрація учасників громадського слухання проводиться на підставі паспорту громадянина України (для посвідчення особи та підтвердження місця реєстрації проживання).

Конституція України передбачає право кожного громадянина на освіту. І саме від повноцінного фінансування освіти залежать якість освіти та умови навчання дітей! Бо інвестиції в освіту - інвестиції в майбутне нашої країни!
Сподіваємось на активну підримку батьківської громади, депутатів ЛМР, освітян, громадських активістів та всіх небайдужих", - йдеться у повідомленні.

Правила проведення громадського слухання за посиланням.
Матеріали, надані ініціатором тут.