001 0Львівська обласна рада розглядає можливість прийняття у свою власність «Арени-Львів». Про це повідомив заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк, пише Zik.

«Нині цей об’єкт належить державі і потроху занепадає. Сьогодні спільно із Держсекретарем Мінмолоді і спорту Олегом Нємчиновим провели вже другу нараду, аби реально оцінити стан справ і перспективу стадіону. Є те, з чого треба починати. На державному, обласному та міському рівні виробити спільне бачення розвитку інфраструктури. В першу чергу – запустити в роботу електропідстанцію та каналізаційний колектор. Наразі вони навіть не здані в експлуатацію, а вже руйнуються. Ну і – транспортні розв’язки – це те, без чого вдихнути життя у Арену просто не реально», – написав В.Гірняк.

З його слів, на сьогодні «Арена Львів» має понад 700 млн грн боргу та завершений минулий рік із збитком для підприємства у близько 1 млн грн.

«Ну і що найголовніше – друга черга будівництва Арени-Львів не здана в експлуатацію як така. Аби це зробити треба 334 млн грн. Ймовірно, розпочнемо із техаудиту, інвентаризації та коригування самого проекту відповідно до нинішніх реалій», – додав В.Гірняк. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/12/07/arenu_lviv_mozhut_peredaty_u_komunalnu_vlasnist_lvivskoi_oblrady_1221415