ZIK

У Головному управлінні Нацполіції Львівщини оголосили конкурс на 120 вакантних посад. Особам, які прийдуть працювати слідчими та оперативниками, пропонують зарплати у 7-10 тис. грн.

Про це 16 січня на брифінгу повідомив начальник ГУ Нацполіції Львівщини Валерій Середа.

Зі слів В.Середи, оголошено конкурс на посади слідчих (40 вакансій), оперуповноважених (20 вакансій), дільничних офіцерів поліції (60 вакансій).

«Враховані і усунуті прорахунки, які були при наборі у патрульні у поліцію. Поставлено більш жорсткі вимоги до відбору кандидатів. Кандидати будуть проходити медкомісію, тестування, спецперевірку», – зазначив В.Середа.

Керівник ГУ Нацполіції додав: після відбору кандидати проходитимуть тримісячну першопочаткову «чисто поліцейську» підготовку. Ставка робиться на молодих осіб – випускників юридичних факультетів цивільних вузів.

Навесні планується оголошення конкурсу на посади молодшого начальницького складу – у патрульну службу, спецпідрозділи поліції.

«Це перший такий конкурс для нас. Думаю, у цьому році буде ще один конкурс для цьогорічних випускників», – додав В.Середа.

Загалом передбачено сім етапів конкурсу.