13254612 1170804669636995 4757036873566973014 n
Львівська команда перемогла на першому Всеукраїнському турнірі з міні-футболу серед осередків «Об’єднання «Самопоміч»
Сьогодні, 11 грудня, Сихівський районний суд під головуванням Бойко Ольги Миколаївни прийняв рішення про відмову у затвердженні нової мирової угоди між Львівською міською радою і забудовником "Ріел", що причетний до руйнування родинного будинку композитора Ярослава Ярославенка. Про це повідомила Форпосту громадська активістка Анна Біликівська.

Згідно із новою мировою угодою, ЛМР і забудовник Ростислав Мельник домовляються про те, що пан Мельник вже може не виконувати рішення суду про відбудову зруйнованої пам'ятки, а має натомість віддати перший поверх збудованого на цьому місці 5-ти поверхового житлового будинку під музичну студію, котру в майбутньому мали б назвати іменем Ярославенка.

"Такою цинічною підміною понять міська рада намагалась створити враження, що вона дуже "дбає" про збереження пам'яті про видатного українського композитора.

Рішення Сихівського районного суду нас приємно здивувало і вселило обережну надію на те, що не всі судді у Львові приймають замовні рішення, є ще серед них живі люди", - каже Анна Біликівська.