24910123 1913707881977225 4739406385577310606 nСьогодні, 12 грудня, суд поновив на посаді керівника ДМС у Львівській області Володимира Бабунича. Про це повідомила громадська активістка Наталія Шелестак у Фейсбук.

Апеляційна скарга ДМС була відхилена судом. 

Раніше, 9 червня керівником Головного управління Державної міграційної служби (ДМС) України у Львівській області був  призначений 28-річний Володимир Бабунич. Наказ про його призначення у свій останній робочий день підписав уже звільнений президентом з посади голова ДМС України Сергій Радутний.

1354386 1380572У біографічній довідці нового керівника ДМС Львівщини вказано, що його стаж державної служби складає менше трьох років і він був здобутий у 2009-2012 рр. на посаді секретаря судових засідань Личаківського районного суду Львова. У структурі ДМС Володимир Бабунич пропрацював менше чотирьох місяців у 2014 році –  три місяці у якості головного спеціаліста одного із відділів і місяць – як завідувач сектору по роботі з біженцями, пише Zaxid.net

Володимир Бабунич звільнився з ДМС Львівщини і перейшов на роботу юристом у ТОВ «Петро Карбо Хем», яке займається вантажними залізничними перевезеннями і належить його батькові. Раніше у 2012-2014 рр. Володимир Бабунич уже працював тут юристом.

На особистій сторінці у Facebook Володимир Бабунич також публікує переважно фотопортрети дівчат-моделей, а також власні фото, де моделлю виступає уже він сам.

Подейкують, що Бабунича призначили на посаду завдяки тісним стосункам його батька із Радутним.

1354386 1380573Джерело Форпосту повідомляє, що після кількох зустрічей із паном Бабуничем складається враження, що теке призначення є наслідком амбіцій його батька, який сам виховував сина. Також інші джерела повідомляють, що із приходом нового очільника Володимира Бабунича атмосфера у колективі стала нестерпною. Працівників заохочували писати скарги один на одного. А людям, які виступали проти нього погрожували звільненням.

 "Там була така травля людей. До працівників, які не влаштовували керівника, приходили "трійки". Як у сталінські часи. Фабрикувались справи. Звільняли під надуманими приводами. Решта колективу проходили через чистилище: підписав чи сфабрикував кляузу - свій. Ні, то май на увазі. Той ад, через який пройшов цей колектив, важко собі уявити. І от - наслідок. Державна служба. Звязки і неможливість позбутися людей, котрі нехтували законом, що підтверджено не одним програним ними судом. А скільки тих, хто просто звільнявся, не опираючись. До слова, посада, на яку він поновлений пройшла реорганізацію. Та, з якої його звільнили, уже не існує. Але, мабуть, для суду це було не важливо", - кажуть у коментарі.