964 17a86e5bccfa95d233a1ee0e5702736aДепартамент міського господарства Дрогобицької міськради наприкінці листопада в один день провів два аукціони з вибору виконавців капітального ремонту міського сміттєзвалища поблизу с. Брониця. В обох перемогла одна й таж компанія, – ТОВ «ПМК-12». Вона претендує на замовлення загальною сумою близько 4 млн грн. Про це йдеться в повідомленнях у системі публічних закупівель Prozzoro, пише Zaxid.net. 

Зокрема, департамент міського господарства Дрогобицької міськради провів на 27 листопада аукціон щодо першої частини капремонту на сміттєзвалищі зі стартовою ціною близько 2,996 млн грн. У ньому брали участь дві компанії: ТОВ «Теркомбуд» та ТОВ «ПМК-121». Перший учасник не змінював ціну під час аукціону, ТОВ ПМК-121 запропонувало виконати ремонтні роботи за 2,704 млн грн. Замовник 7 грудня задекларував намір укласти із ним угоду.

Відповідно до технічного завдання, підрядник має до 27 грудня 2017 року влаштувати захисний вал у північній частині сміттєзвалища, під’їзну дорогу, розворотний майданчик. Також мають змонтувати автомобільні ваги, пристрій радіаційного контролю, провести очистку існуючого каналу та влаштувати новий.

У другому аукціоні щодо проведення другої частини капремонту сміттєзвалища поблизу с. Брониця зі стартовою ціною понад 1,425 млн грн брали участь ті ж учасники. ТОВ «Теркомбуд» запропонував виконати роботи за понад 1,416 млн грн, а ТОВ «ПМК-121» – за близько 1,255 млн грн. З останнім замовник має намір укласти угоду.

Підрядник має змонтувати контрольно-пропускний пункт на сміттєзвалище, металеву огорожу, ворота та три світильники на металевих опорах до 27 грудня 2017 року.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ «ПМК-121» зареєстрована у Монастириському районі Тернопільської області. Його кінцевими бенефеціарами є Андрій та Любов Остап’юки.

ТОВ «Теркомбуд» зареєстроване у Тернополі. Її засновником є киянин Олександр Ластовєров.