sontse16 грудня у приміщенні музично-драматичного театру ім. Юрія Дрогобича в м. Дрогобич відбудуться благодійні вистави. Всі зібрані кошти будуть передані на лікування Катрусі Федів, маленької дрогобичанки, яка понад усе мріє подолати хворобу та побачити сонце. На сцені музично-драматичного театру Юрія Дрогобича виступатимуть юні актори дитячого телевізійного театру “Юрашки”. Вони вийдуть на сцену з головною метою, – допомогти своїй ровесниці, маленькій Катрусі Федів одужати. Про це інформують у Дрогобицькій міській раді.

Лікарі поставили дівчинці страшний діагноз – атрофія зорових нервів (вона не бачить), однак щодня дитина наполегливо показує нові результати. Шанс на повноцінне життя для Катрусі дала Бостонська дитяча клінічна лікарня. Дівчинку вже чекають в клініці. Однак для проведення лікування потрібні чималі кошти, яких родині бракує.

gКатруся з усіх сил бореться з хворобою та демонструє надзвичайну життєрадісність. Кожен із нас може долучитись та допомогти маленькій Катрусі одужати та здійснити її мрію.

Вистави відбудуться 16 грудня в музично-драматичному театрі ім. Юрія Дрогобича о 13.00 та о 17.00. Продаж квитків вже розпочато. Попередньо замовити квитки можна за тел. 097 85 68 685.

Прохання до всіх небайдужих – допомогти Катрусі в її боротьбі.

Підтримати Катрусю можна також перерахувавши кошти на рахунок батька:

ПРИВАТ БАНК 5168 7573 4376 2243

Федів Ігор

Тел. батька: +380 (93) 504 93 18