v2 0b935У соцмережах поширюють фото автошляхів і тротуарів, не прибраних від снігу. Жителі Львова обурені тим, що комунальні служби належним чином не прибирають автодороги і не відчищають тротуари від мокрого снігу. Як наслідок на багатьох вулицях автошляхи і хідники перетворюються на суцільні калюжі, подекуди з піскосумішшю. Про це повідомляє Твоє Місто.

Журналістка Наталія Волосацька на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук» написала, що сьогодні для того, щоби нормально пересуватися містом «треба на гумові чоботи, а риболовецькі».

v3 4504fНатомість керівник департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій на своїй сторінці написала, що проїхала автомобілем від Варшавської до Пулюя, однак не побачила жодного автомобіля, який прибирав би сніг.

m4 b67e9У коментарях до цього поста інші користувачі зазначали, що також проїжджали по місту, однак снігоочисну техніку бачили тільки на вулиці Зеленій.

k5 d2ea1Також фото нечищених доріг та тротуарів розмістила на своїй сторінці львів’янка Ярина Капітан.

k6 b77a5Водночас у Львівській міській раді повідомили, що для очищення вулиць від снігу працювали 33 одиниці снігоприбиральної техніки – 3 трактори, 5 навантажувачів та 25 піскорозкидувачів. Загалом використано 150 м куб піскосуміші.

Учора Гідрометцентр України попередив про різке погіршення погодних умов у Львові та області.