buvet 122 листопада депутатський корпус Трускавецької міської ради скерував звернення до Національного антикорупційного бюро України, національної поліції та Фонду Держмайна з проханням перевірити законність приватизації ПрАТ “Трускавецькурорт” санаторно-курортних закладів у Трускавці. Про це пише Трускавець.Online.

НАБ НАБуТривалий час у Трускавецькій міській раді працювала комісія з питань законності приватизації санаторно-курортних закладів ПрАТ “Трускавецькурортом”. Депутати, спільно з ініціативними мешканцями міста, які долучились до цієї роботи, зібрали чимало матеріалів з доказами того, що приватизація санаторних об’єктів у місті-курорті велась свого часу незаконно. На одній з останніх сесій Трускавецької міської ради було проголосовано звернення до ГУ національної поліції, Фонду Держмайна та Національного антикорупційного бюро України. У зверненні йшлося про необхідність проведення перевірки на предмет законності приватизації закладів у Трускавці.

12 грудня, Трускавецька міська рада отримала відповідь від НАБу. У ній йдеться про те, що в зверненні не наведено конкретних фактів, що можуть свідчити про наявність кримінальних корупційних правопорушень. А розгляд інших питань, викладених у зверненні, не належить до компетенції Національного антикорупційного бюро України.

Тим часом, підприємство було оштрафоване за зловживання монопольним становищем на ринку на майже 70 тисяч гривень.