Форпост

Учора, 17 січня, у Львові пройшла масштабна антинаркотична операція, яку проводили співробітники Департаменту внутрішньої безпеки з Києва та Львова.

«Сьогодні, 17.01.2017 о 13:20 на вулиці Польовій стоїть група захвату ДВБ ( департамент внутрішньої безпеки ) в магазині ( магазин продуктів навпроти аптеки). Всі в масках та із зброєю затримували наркоторговців , як ми дізналися. А о 14:00 на вул. Металістів був прийом наркоторговців, тими ж київськими підрозділами. Також з не офіційних джерел (так як той підрозділ не пояснює і не розказує) дізналися, що близько чотирьох точок опрацьовані по наркоторгівлі», - за гарячими слідами написав у Фейсбук координатор Варти-1 Ігор Зінкевич.

Водночас, як стало відомо Форпосту з власних джерел, Департаментом внутрішньої безпеки здійснювалася масштабна спецоперація з припинення схеми наркообігу. В участі у схемі, як інформує джерело, підозрюють кількох офіцерів з Личакіського, Франківського та Залізничного райвідділів, а також працівників управління по боротьбі з обігом наркотиків. На даний час звинувачення їм ще не пред’явлено.

На етапі розробки схеми працівникам ДВБ пропонували хабарі, що також задокументовано, твердить джерело Форпосту.