Прикордоння

щур надія1Надія Щур залишиться на посаді голови Жовківської районної державної адміністрації.

Такий висновок можна зробити зі слів голови Львівської ОДА Олега Синютки за підсумками звіту очільника Жовківщини, який відбувся 16 січня у Народному домі м. Жовкви.

«Думаю, за цей період Надія Степанівна «згризла» себе як ніхто інший. Те, що святих немає, це зрозуміло. Я нікому не дзвонив і нікого не просив зробити якісь аналізи. Вирішив, що як воно буде – так воно і буде. Суспільство розділилося на дві частини – тих, хто думає, що результати аналізів сфальсифіковані, і тих, хто думає, що вони є правдивими.Я Надію Степанівну рекомендував на цю посаду і я відповідатиму за нею перед Президентом України. Дуже би хотів, щоби ця ситуація не розсварила, а об’єднала Жовківський район», - зазначив голова Львівсько ОДА.

Інформацію про те, що заява на звільнення не буде підписана, підтвердила і сама Надія Щур у кометарі "Прикордонню".

Нагадаємо, Надія Щур написала заяву на звільнення після того, як напередодні Нового року потрапила у скандал через начебто водіння автомобілем у нетверезому стані, у якому її звинуватили громадські активісти  та народний депутат Володимир Парасюк. Перших два тижні 2017 року Надія Щур перебувала у відпустці за власний кошт.