Форпост

Як розповів сьогодні під час позачергової сесії Львівської міської ради мер Львова Андрій Садовий, за результатами минулого пленарного засідання було оголошено торги щодо визначення аудиторської компанії для проведення аудиту ЛКП «Львівспецкомунтрансу». За результатами її роботи звіт буде винесений на розгляд сесії міської ради.

«Сума, яка була витрачена в минулому році через «Львівспецкомунтранс» на компенсацію перевізникам, орієнтовно становить 84 млн грн. На депозитах ми заробили більше 90 млн. грн. І по кожній цій гривні мусить бути звіт. За результатами минулого пленарного засідання департамент оголосив торги стосовно визначення аудиторської компанії високого рівня, щоб був проведений аудит підприємства «Львівспецкомунтранс».

Фахівці мають проаналізувати ситуацію, і вона має бути публічною для всіх. Ми очікуємо, що аудиторська компанія достатньо оперативно проведе звіт усієї діяльності «Спецкомунтрансу», і він буде винесений на сесію міської ради», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.