deputati vid prikarpattja obu 839 p0Вчора, 11 січня, розпочато капітальний ремонт вул. Пластової, на відрізку від вул. Богданівської до вул. Бескидської. Виконує роботи ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління № 1» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Капітальний ремонт вулиці Пластової, від вул. Богданівської до вул. Бескидської, розпочався вчора, 11 січня 2018 року. Маємо всі дозволи на початок робіт. Переможець торгів ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1». Ціна робіт за договором – 38,9 млн. грн

Проектом передбачається заміна існуючого чавунного водопроводу діаметром 300 мм на новий водопровід діаметром 300 мм з поліетиленових труб. Існуюча напірна каналізація з сталевих труб діаметром 300 мм буде замінена на нову з поліетиленових труб.

Проектом також передбачено влаштування нової дощової каналізації. Планується заміна розподільчого газопроводу середнього тиску діаметром 500 мм, прокладеного через проїзну частину вул. Пластової на ділянці від ПК1+10 до ПК1+47. Також передбачається влаштування повітряної лінії зовнішнього освітлення з енергозберігаючими світильниками. В необхідних місцях закладатимуться резервні футляри», - повідомили у ЛКП «Львівавтодор».