0feef89c803d16a238cd93ea00cbf03aЗавтра, 17 січня, протягом дня частиною вулиці Личаківської буде поновлено рух автомобілів. Для проїзду автотранспорту буде відкрито ділянку дороги від перехрестя вулиць Личаківська-Мечникова до вул. Б. Котика. Про це в  повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Роман Познанський, пише Tvoemisto.tv

«Зараз бачите, яка ситуація з погодою. Плануємо також Мучну вулицю відкрити для проїзду до кінця січня, інші відрізки до вулиці Козланюка та далі до Черемшини плануємо відкрити на початок квітня», – додав він.

За його словами, останню заплановану для ремонту ділянку вулиці Личаківської до вулиці Пасічної планується відкрити приблизно в середині 2018 року за умови сприятливих погодних умов. Також він пояснив причини відтермінування строків закінчення ремонту вулиці.

skhemaluchakiv«Проблеми з термінами виникають, коли викопуються мережі, колектори і відбуваються технічні роботи з колекторами – там складні мережі, роботи з ними затримують графік виконання робіт. В нас колектора існують ще зі стрих часів, деякі мережі навіть не нанесені на плани мереж, відповідно, в ході виконання робіт виникають якісь додаткові чи незазначені підключення до будинків і такі моменти тормозять процес ремонту вулиці», – сказав він.

Нагадаємо, 25 березня 2017 року у Львові на ремонт перекрили значну частину Личаківської вулиці. Роботи мали відбутися у три етапи та тривати 8 місяців. Раніше ремонтники повідомляли про плани надати дотсуп транспорту до ділянки між вулицями Круп’ярською та Котика з 20 січня.