Sanzharevskiy2 e1515432858425Оперативники служби безпеки України у Львівській області розпочали слідчі дії й проводять обшук в помешканні артиста балету, Львівського театру опери та балету ім. С. Крушельницької, Миколи Санжаревського. Це повідомив речник обласного управління СБУ Олег Александров, пише Гал-інфо.

"Зараз СБУ проводить установлені слідчі дії у його помешканні відповідно до раніше відкритого кримінального провадження за статтею 258-3 КК України - сприяння діяльності терористичній організації", - зокрема повідомив речник СБУ.

Нагадаємо, у 2015 році Миколі Санжаревському було винесено застереження з приводу його сумнівної діяльності у соцмережах.

Також нагадаємо, що журналіст Олена Добровольська у своєму блозі на сайті «Еnigma», розповіла про те, що Микола Санжаревський у 2014 році підтримував терористів на Донбасі.

Санжаревський  є у списку «Чистилища» на сайті «Миротворець».

Микола Санжаревський – соліст балету в Львівській опері. Як йдеться на офіційному сайті Львівського оперного театру, серед його найвідоміших партій є Квазімодо з «Есмеральди», Блазень з «Лебединого озера», чорт та бог-творець з «Сотворення світу» і не лише. Окрім того, він є арт-директором у Львівській школі академічного та сучасного балету.