DSC 7540Щодо інциденту-непорозуміння, який трапився між контролерами ЛКП «Львівелектротранс» та представниками ГФ «Патріоти» і пасажирами міського електротранспорту в трамваї №8, станом на сьогодні триває службове розслідування. Про це повідомили у ЛКП «Львівелектротранс».

З за словами речника ЛКП «Львівелектротранс» Івана Бондара, офіційні результати перевірки будуть повідомлені пізніше, однак, за попередніми висновками, дії контролерів були в рамках прописаних норм та чинного законодавства, а їхні вимоги визнано законними у присутності працівників патрульної поліції Львова.

«Одна із пасажирок пред’явила квиток із некоректним відбитком компостера і тому виникло непорозуміння. Як наслідок мамі однієї з дівчат не сподобалося, що її доньку оштрафували. Але ми наразі вивчаємо усі деталі інциденту. Маємо відеозаписи цієї ситуації і їх також вивчаємо. Попередньо можемо сказати, що порушень з боку контролерів у цій ситуації не виявлено», – повідомив Іван Бондар, речник ЛКП «Львівелектротранс».

Як стало відомо Форпосту, мати однієї із дівчат, яка звернулася щодо інциденту в ГУ Нацполіції у Львівській області, також написала заяви у прокуратуру та службу у справах захисту прав споживачів.