26804602 1640004886061071 4489362646903537221 n5a61a13e31f69Дизайнери уже підготували проект скверу в Новояворівську, який носитиме ім’я соліста гурту «Скрябін» - Андрія Кузьменка. Про це пише 032.ua з посиланням на Globarch Group.

Особливістю парку є те, що його видно з вікна помешкання родини Кузьменків.

«Ми намагались створити місце, де зібрані частинки душі відомого музиканта. Слова та образи з його пісень оточують зі всіх сторін, створюють неповторну атмосферу присутності Кузьми», - пояснили творці проекту.

Зі слів дизайнерів, планується осучаснити старий фонтан посеред парку, «вписати» його в громадський простір з розважальною функцією та можливістю проектування на воді кліпів співака у вечірній час.

Інфраструктура парку має бути геометричною та включати в себе багато зелені. Центральну алею прикрасять лавками-парасольками, дитячу зону — фігурами казкових звірів, а «родзинкою» парку будуть бетонні сходи-клавіші, які підіймаються «за хмари». З верхньої площадки сходової клітки відвідувачі скверу бачитимуть проекцію символа рекреаційної зони — голуба з бруківки у центрі бетонного кола.

Передбачається, що у сквері люди відпочиватимуть у гармонії з природою, для них створять місця для усамітнення та роздумів.

«Для кожного з нас Кузьма залишиться жити, допоки живі його пісні та пам’ять про нього. А отже, він навіки з нами», - резюмували автори проекту.