Kak hranit vodku pravilno sroki hraneniya otkritoj vodkiПрокуратурою Львівської області до Пустомитівського районного та Стрийського міськрайонного судів скеровано 2 обвинувальні акти стосовно шістьох осіб, які підозрюються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст.199 КК України та ст.204 КК України. Про це повідомляє Прокуратура Львівщини.

Як було встановлено, вказані особи організували підпільні цехи на території Львівської області, де і здійснювалось виготовленнята продаж фальсифікованих алкогольних напоїв різних торгових марок із підробленими марками акцизного податку.

Зокрема, під час обшуків правоохоронцями було виявлено та вилучено понад 90 тис пляшок, орієнтовна вартість яких становить понад 3 млн грн, більше 30 тис марок акцизного податку, а також 80 тонн спирту.

Крім цього, виявлено та вилучено пластикові ємності, фільтри з колбами для змішування спиртовмісних сумішей, електронасос, шланги та інше обладнання, за допомогою якого і здійснювалось масове виготовлення підроблених алкогольних напоїв.

Довідково: за вчинене зловмисникам загрожує до 7 років позбавлення волі.