666 83eb9На перехресті вулиць Мушака, Дібровна та Стуса планують облаштувати транспортне кільце із врахуванням хордової магістралі. Унаслідок чого мають зменшити червоні лінії вулиці Мушака до 15 м та розробити відповідний профіль , а також встановити лінії регулювання забудови на відстані 2 м та 2,5 м. Про це йдеться у проекті з облаштування території, обмеженої вулицями Свєнціцького, Мушака, Дібровної та Франка. Про це повідомляє Твоє Місто.

У проекті пропонують облаштувати 4 га території зі збереженням історичного планування та забудови, створити автостоянку на 20 паркомісць та автостоянку на 30 паркомісць на території Українського католицького університету, із перспективою підземного паркінгу. 

151515151515151515151515«Також заплановане впорядкування червоних ліній в межах транспортної розв’язки на перетині вул. Стуса, вул. Дніпрової, вул. Мушака для того, щоб максимально врахувати існуючу забудову. Крім цього, передбачається впорядкування червоних ліній в районі 4-ї міської лікарні, що  дасть змогу провести реконструкцію головного корпусу лікарні», – повідомив головни архітектор проекту Петро Крупа.

Згідно з детальним планом території, в межах кварталу пропонують облаштувати сквер, «острівки» відпочинку та спортивний майданчик для загальних потреб. Як йдеться у пояснювальній записці, також передбачена комплексна реконструкція архітектурних споруд, яка  передбачає першочергові та перспективні заходи розвитку вуличної мережі у районі.