1446153Завтра, 29 січня, о 13:00 відбудеться суд щодо законності звільнення екс-начальника управління юстиції у Львівській області Ярослава Жукровського. Про це повідомила Марія Хацко у Фейсбук.

Засідання відбудеться у приміщенні окружного адміністративного суду за адресою вул. Чоловського, 2. 

Нагадаємо, колишній начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський збирається оскаржити своє звільнення у суді. 

«28 грудня був підписаний наказ про моє звільнення. 29 грудня приїхали три особи з Міністерства юстиції України для того, щоб  мені вручити цей наказ. Мені дивно, чому мене не викликали, не сказали, що я щось не так роблю, і не сказали писати заяву на звільнення.

Мене звільнено з посади керівника Головного територіального управління юстиції у Львівській області. Зараз я ознайомлюся з наказом і сьогодні ж подам відповідні позови. Я впевнений, що виграю цю справу. Я вважаю, що моє звільнення є незаконним та необгрунтованим», – сказав Ярослав Жукровський.

Екс-керівник управління юстиції каже, що не знає причини свого звільнення, однак не виключає, що їх може бути кілька. Зокрема він зазначив, що торік укравління передало 50 автомобілів у зону АТО, а раніше такі машини опинялися невідомо де. Крім того, він звільник кількох керівників, на яких надходили скарги про влаштовану ними систему поборів.