1251521525485Петицію про відмову від маршруток та перехід на електротранспорт та зручні автобуси розглянуть на найближчій сесії Львівської міськради. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив керівник відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Орест Файфурка.

«Ще одна петиція набрала потрібну кількість голосів і буде розглянута на пленарному засіданні Львівської міської ради. При чому голоси були зібрані буквально за тиждень і з непоганим резервом (642 голоси при необхідних 500).

У даному випадку якраз добре помітно основні переваги електронної петиції - достатньо зареєструватись, викласти своє звернення на сайті та спостерігати за кількістю голосів поданих на підтримку петиції. Також важливим є елемент публічності, адже електронну петицію, з моменту її оприлюднення, може прочитати та підтримати кожен громадянин», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Львові зареєстрували  петицію, в якій запропоновано повністю відмовитись від маршуток. Петиція зареєстрована 21 січня. Проте за декілька її підписали 643 людини.