dukachanton01tДнями Національна збірна команда України вирушить на XXІІI зимові Олімпійські Ігри-2018. Серед учасників збірної, які представляють Львівщину і боротимуться за медалі, – студент Національного університету «Львівська політехніка» Антон Дукач. У південнокорейському місті Пхьончхані він братиме участь у змаганнях із санного спорту. Про це повідомила прес-служба Львівської політехніки.

Двадцятитрирічний Антон Дукач – майстер спорту України з санного спорту, брав участь у І зимових юнацьких Олімпійських Іграх 2012 року в Інсбруку, де посів високе четверте місце. До інших його найважливіших спортивних досягнень слід віднести також четверте місце у командній естафеті чемпіонату Європи, що відбувся у німецькому місті Вінтенберг 2015 року, призове друге місце на Кубку світу серед юніорів, сьоме місце у командній естафеті на Кубку світу.

Як повідомили у Львівському обласному відділенні Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, крім Антона Дукача, у цьому виді спорту будуть представлені також випускники Львівського державного університету фізичної культури Олена Стецьків, Олена Шхумова та Роман Захарків, а також гірськолижниця Ольга Книш.

Побажаємо ж Антонові та його друзям успішного виступу на XXІІI зимових Олімпійських Іграх