unnamed1251531В «Об’єднанні «Самопоміч»  зазначили, що Андрій Логвін, власник інтернет-магазину, що відмовляється подавати інформацію державною мовою, більше не має стосунку до партії.   

«Маємо уточнення щодо інформації в публікації щодо новини про інтернет-магазин «Модна Каста». Станом на сьогодні Андрій Логвін не є депутатом від «Об'єднання «Самопоміч» та взагалі не є депутатом Київради. Він був депутатом від «Об'єднання «Самопоміч» з 2014 по 2015 рік (дострокові вибори). У виборах 2015 року до Київради Андрій Логвін не брав участі. Відтак, просимо виправити неточну інформацію, зазначену у матеріалі на Вашому порталі», - йдеться в повідомленні департаменту комунікацій «Об’єднання «Самопоміч».

Як повідомляв Форпост, суд зобов’язав інтернет-магазин «Модна Каста» подавати інформацію на сайті українською мовою. Власником компанії є Андрій Логвін, колишній депутат Київради від Об'єднання "Самопоміч". Його інтернет-магазин вже впродовж 6 років, незважаючи на численні звернення, відмовляється зробити переклад сайту державною мовою.