948501За процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури, слідчими Нацполіції спільно з оперативними працівниками Управління протидії наркозлочинності у Львівській області, викрито незаконну діяльність групи осіб, що збувала наркотичні засоби та психотропні речовини на території Жовківського району, а також м. Львова.

Так, правоохоронці під час затримання та санкціонованих обшуків вилучили у зловмисників «метадон», «канабіс», «метамфетамін», «амфетамін», електронні ваги, банківські карточки, мобільні телефони, ампули для ін’єкцій, шприци, а також грошові кошти, отримані від збуту наркотиків.

Зазначимо, що вилучені наркотики скеровано на експертне дослідження.

Вказаним чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Крім цього, Жовківським районним судом чоловікам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

На даний час тривають першочергові слідчо-оперативні заходи для встановлення інших осіб, причетних до злочинної діяльності.

Досудове розслідування триває.