COS usynovlennja“Центр Опіки Сиріт”, який діє у Львові, започаткував соціальну ініціативу “З рук в руки”, до якої можуть долучитись ті, хто хочуть допомогти сиротам, але не знають як.

Місія “Центр Опіки Сиріт” є релігійною організацією, утвореною в результаті вільного волевиявлення віруючих громадян, які об’єдналися на християнських засадах Католицької Церкви для задоволення релігійних потреб дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених сімей, дітей із шкіл-інтернатів, реабілітаційних центрів, сиротинців сімейного типу, розподільників, комунальних будинків дитини поширення віровчення Католицької Церкви, служіння Євхаристії, а також участі у справах благодійності та милосердя.

Місія центру уже понад 6 років співпрацює з різними школами-інтернатами, опікується дітьми-сиротами, дітьми із складними життєвими обставинами.

"Часто ми чуємо про різноманітні потреби, але на жаль не завжди в змозі допомогти. Також до нас звертаються люди, спільноти, які виявляють бажання зробити свій внесок заради добра дітей, але часто не знають у який спосіб краще і кому саме допомогти.

Тому ми пропонуємо Вашій увазі соціальну ініціативу “З рук в руки”, яка діє і має свої плоди. Особа, сім’я або колектив, який бажає зробити добро звертається до нас, а ми у свою чергу направляємо їх у потрібне русло.

Так до голови “Центру Опіки Сиріт” звернулися активні батьки та дирекція школи №53 з бажанням співпраці. Під свою опіку вони взяли 4-х потребуючих учнів Винниківської санаторної школи-інтернат, яким вони закупили одяг, взуття та іграшки. Ще одним гарним прикладом даного проекту є закупівля зимового взуття для 8-ми дітей з Навчально-реабілітаційного центру “Мрія”. До цього долучилися педагогічний колектив, батьки та діти НВК “Школа Сихівська Гімназія”.

Приємною несподіванкою є для нас те, що до цього проекту долучаються не лише небайдужа громадськість міста Львова, а й люди доброї волі і з-за кордону.  ЦОС отримав посилку з Англії (від п. Олі та її чоловіка) та США (від Halina Czaban) із подарунками та взуттям для дітей-сиріт.

Капелани та волонтери “Центру” щиро вдячні усім хто підтримує дітей, які обділені батьківської опіки та долучаються до нашої праці своїми добрими ділами.

Якщо у Вас виникають питання пишіть нам на пошту: orphancenterlviv@gmail.com", - йдеться у повідомленні Центру.

Голова
“Центру Опіки Сиріт”:

о. Роман ПРОКОПЕЦЬ
procopecj@gmail.com
(097) 295 36 06

або офісний телефон: (096) 749 79 80

Юридична адреса:

 Пл. Св. Юра, 5
м. Львів, 79000, Україна