27751979 1574611765968625 8980172494713650668 n8 березня і дуже багато людей сперечаються про фемінізм, рівність, повій і т. д.

Історія свята: спочатку одні повії вийшли на мітинг, щоб морякам дали зарплату, бо ті не розраховувались за послуги. Потім Клара Цеткін вивела інших повій (за сприянням політичних повій) на мітинг, бо перші хотіли мати профспілки і пенсію (мабуть, за пенсію точно не знаю ;) ), а другим це було на руку.

Львівські феміністки взялись "міняти світ" і вирішили стартанути з маршу. А хто чи що їм заважало це робити у грудні, квітні чи ше колись? Просто тупий піар.

Також я почитав про те, що для жінок цей марш - це заява на весь світ і взагалі чинеєдина можливість відновити гендерну справедливість, яку ми (чоловіки) регулярно порушуємо.

В мене питання: хто? Може ви? Може, ваші друзі? Особисто я - ні, мої друзі теж. Якщо вас оточують дебіли, то згадайте, що це оточення формували ви самі. Плюс, якщо людина - дебіл, то вона буде неадекватно ставитись не лише до жінок, а й до всіх, але ви (недофеміністки) зайняті лише собою.

Наприклад, я знаю чувака, який вважає, що жінки мають менші інтелектуальні здібності, ніж чоловіки. Крім цього він не любить і євреїв. І чорнослив. Коротше кажучи, просто чувак, який не дуже звик думати перед тим, як говорити, але ще жоден єврей не звинуватив його в антисемітизмі. Євреї розумні.

Моє ставлення полягає в тому, що я дуже поважаю жінок, маю кохану дівчину, люблю свою маму і т.д. До того ж серед моїх друзів (не знайомих, а саме друзів) є дуже розумні та достойні жінки. До речі, вони не феміністки (це я до слова) і не святкують 8 березня.

До чого я вів? Якщо ви вже й феміністки, то робіть це з розумом. Більшість підпадає під фразу «не люблю, коли мене ставлять нижче, ніж чоловіків і коли за мене не розраховуються в ресторанах».

Особисто я не бачу нічого поганого в тому, що чоловік розраховується за жінку; в тому, що ви до нас тулитесь, а ми вас обіймаємо; в тому, що ви такі милі і тендітні, а ми такі сильні й мужні...

Не забувайте про фізіологію: мозок у нас побудований по-різному (не кажу, шо в когось він кращий, просто інший), емоції і, навіть, відчуття. Ви емоційні, ми логічні і раціональні. І це класно, саме тому ми такі необхідні одне одному.

П. С. якби природа хотіла, щоб ми були однаковими, то не створила б нас різними.

П. П. С. Шановні (недо)феміністки, якщо вам усюди смердить, то може це ви обіср…лись?

П. П. П. С. Чоловіки, даруйте квіти коханим жінкам, жінки, даруйте посмішки своїм героям, які є поряд щодня. Кохайте і будьте коханими. Якщо будете так робити, то і на марші не захоче ніхто іти.