13645356 1043527905700227 6300626080264772099 n- Мало, що вони вам не подобаються! Вони ж модні! - Ні дякую. Я блискуче не ношу. - Ну, ти диви! Та кажуть вам, то модно! Всі беруть! А ту, носом крутить. - Значить я не модна! Вчорашній похід за взуттям був феєричним. Це моя розмова в одному з магазинів. В іншому розвеселили ще більше...

- Який розмір вам?

- 34 -34,5

- То, навіть не питайтесь. Ніде нема.

- Тобто? Не замовляєте таке взуття чи фабрики не випускають?

- Такі розміри є тільки на шпильці. Те, що вам треба – починається з 36 на фабриках. Ви не стандартна, то чо мають спеціально робити колодку на вас. Або ногу відростіть, або купуйте те, що на вас виробляють.

Ось так. Вкотре переконалася, що виробники (і не тільки взуття, а будь яких товарів та послуг) перетворили суспільство на бездумного споживача. Мода та стандарт – взяли нас у заручники. Не дай боже, вибитись зі стандарту та бути немодним. Це ж не престижно та соромно! Як так!!! Ти не любиш вульгарні бльостки та стрази? То ми змусимо тебе це носити, бо не залишимо права вибору! У тебе нестандартна фігура або ріст? То ми обсміємо тебе, це ж суспільство стандарту! Ти принципово не витрачаєш гроші на модний телефон, машину, шубу, косметику, спортзал? Ти проти понтів?! Фу! Ти ніщеброд, і не важливо, що тобі це не потрібно! Стандартні люди завжди беруть непотрібні модні речі.

Людей загнали під стандарт у всіх галузях, абсолютно. Навіть в політичних, моральних та психологічних. Останнє - взагалі окрема тема. Це ера споживача, це ера диктату: як ми маємо себе поводити, чим харчуватися, де відпочивати, з ким спілкуватися, дружити, за яким лідером йти ( і не важливо чи він тобі подобається), як будувати своє життя, як МИСЛИТИ...

Друзі, яка я щаслива, що у мене нестандартний ріст, нестандартний смак та нестандартне бачення життя.

Озирніться навкруги, не як споживачі, а як живі люди. Стільки всього цікавого є, не повірите. Можливо тоді побачите себе справжнім, зрозумієте, що сенс життя не у зовнішності та престижі, а в ІНТЕЛЕКТІ. Вкладайтеся краще у мозок та своє ІНДИВІДУАЛЬНЕ, а не стандартне, сприйняття світу. Тоді ніхто не посміє вами керувати та нав’язувати, а змушені будуть нарешті прислухатись саме до вас.