fedyna1. Авдіївка вчергове нагадала, що в Україні триває війна з московським окупантом, і як би нам не хотілося, сил у нього ще дуже багато. Зараз час відволікатися від святкувань і фестивалення і знову мобілізуватися на допомогу потерпілим і підтримку війська.

2.Маємо усвідомлювати, що загрози маємо не тільки зі сходу, але й із заходу. Позиція поляків викликає потребу задуматися: те, що вони вимагають від українців відректися від своєї історії і своїх героїв, показує, що вони ставлять під сумнів всю українську державність.

3.Одним із найважливіших аспектів національної безпеки і оборони для нас є зміцнення українського. Того, що дасть сили нашій державі протистояти всім зовнішнім ворогам. Передусім на 3 році війни треба однозначно викидати з себе усе московське і дотичне до нього. На третьому році війни не можна бути десь посередині. Треба вибрати сторону і або боротися за Україну, або згинути в боротьбі проти неї.

4. Потреби на фронті зараз збільшаться. Не будьте байдужими. Зекономте десь на каві і пляцку, але допоможіть бійцям залишатися сильними і головне ЖИВИМИ!