2 25659753 1310223265750364 1366121646566305939 nДам публічну відповідь на пост Гелени Пайонкевич про незаконні забудови. Теж довго.

Власник земельної ділянки - територіальна громада. Ви львів′ян спитали чи ми хочемо, щоб ЛМР узаконила злочин і відкрила скриньку Пандорри для узаконення будь-чого, що збудують незаконно у Львові?

По-перше, поки будинок не зданий в експлуатацію - покупці не є львів′янами і власниками житла.
Вони власники будівельних матеріалів. А не житла. Житлом воно стане лише після введення в експлуатацію. І Вам це відомо.

По-друге, вирішення проблеми у спосіб, який зробила ЛМР, є очевидним покриванням злочину. Ви ж не львів′янам узаконили. А конкретному ТОВ. Яке не є членом тер. громади Львова, а звичайним суб′єктом господарювання. Яке є порушником. І посадові особи якого несуть кримінальну відповідальність.
Узаконивши злочин - ЛМР звільнила їх від такої відповідальності.

По-третє, продавши майнове право покупцям ТОВ "Каньйон", останнє заробило ну дуже кругленьку суму. А це кошти, отримані злочинним шляхом. Як і квартири, які як відкупне передали ЛМР.
Усі учасники цієї оборудки , як підказали мені мудрі люди, клієнти Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.http://dazv.gov.ua/

 Бо від того, що депутати прийняли рішення узаконити злочин, цей злочин не перестав бути злочином!

І що ТОВ "Каньйон" нажилося на порушенні дуже круто - ні в кого сумнівів нема.

По-четверте, якщо бути чесним зі собою і людьми - то вигравши суди, ЛМР мала вчинити наступним чином: притягнути до відповідальності ТОВ "Каньйон" з конфіскацією усього наявного їй майна, у тому числі довгобуду. У повному обсязі. І ще додатково - кошти чи майно для будівництва соціальної інфраструктури, яку не збудував забудовник, і яку навіть не думає будувати ЛМР. І за збитки, нанесені громаді.
Притягнути до відповідальності керівництво ТОВ "Каньйон", посадивши їх в тюрму надовго, за самоправство, нецільове використання землі, шахрайство і ще купу статей ККУ. Теж з конфіскацією.

І от уже вилучивши ВСЕ в інтересах держави і громади, думати, що з цим робити. І до позову про вилучення долучити усіх обдурених покупців, як Ви написали, переважно бідних людей . Хай і їм повернуть незаконно забране.

По-п′яте, вже надоїло те спекулювання атошниками, бідними покупцями... Статистика каже, що більшість квартир, які передадуть ЛМР, отримують прокурори і поліціянти. Як не тут, то в іншому місці.
А люди, коли купують отаке майбутнє житло (а це право очікування), вони несуть ризики. І відповідають за свої вчинки! 
Давайте я завтра на знесеному цвинтарі, що біля мене, побудую цілий квартал, продам, зароблю, куплю собі маєток на Гаваях, прийду до вас і скажу: узаконьте, бо бідні люди лоханулися через моє шахрайство, через мою непорядність і купили право очікування (майнове право є правом очікування, а не правом власності, і Вам це відомо!), Ну узаконьте, щоб забудовника, який нажив не одну дачу на Гаваях, до тюрми не посадили.- І вуаля! те, що цвинтар, і там холєра, те , що там червоні лінії (як на Б.Хмельницького, 230 а) - нікого не хвилюватиме, правда? "Милосердя" воно таке....

По-шосте, мене як львів′янку, співвласницю комунального майна , грубо обкрадено. Ні я , ні мої діти, ні мої родичі-львівяни, від такої оборудки як члени теритоіральної громади особисто нічого не отримали, крім:
- крадіжки комунальної землі;
- додаткового навантаження на соціальну інфраструктуру, бо садочків і шкіл, спортивних майданчиків і стоянок, зелених зон в Шевченківському районі для чинних мешканців нема;
- додаткового менінгіту з боротьби за свої права на освіту, дозвілля, культурний ровиток і т.д.;
- чергового ущільнення свого життєвого простору!

Ви пропонуєте далі посуватися, ущільнюючи мій життєвий простір, позбавляти прав мене і моїх дітей в інтересах шахраїв?

Я живу в Шевченківському районі!
Управління освіти вже виселило на вулицю близько 500 дітей з Будинку дитячої і юнацької творчості Шевченківського району, викинувши їх на вулицю, щоб забрати приміщення під садок, бо набудували стільки житла, що не вистачає ні садків, ні навіть шкіл. Половина БДЮТ на Грінченка 4а ще так-сяк функціонує .
Але думаю, що виселять всіх. 
Бо ціною права на позашкільну освіту і розвитку моїх дітей захищають право інших - на дошкільну освіту .

Показати Вам, де ті діти ходять і чим займаються? Приїдьте - проведу Вам екскурсію!

Навіть якщо моя дитина не скаче по гаражах, не бухає на лавочках і не колеться по закутках - вона, на жаль , живе в середовищі дітей, які це роблять. І шанси стати частиною такого соціуму (бо іншого НЕМАЄ!) у неї дуже великі! І така ситуація, у тому числі і завдяки Вам, Гелена Пайонкевич, яка поставила черговий підпис від мого імені як члена територіальної громади і погодила чергове ущільнення мого життєвого простору ціною комунального майна і ціною обмеження моїх прав!
Так, це Ви та інші посадовці, позбавили мене і моїх дітей чергових прав. Це ми мусимо ходити у вибивати своє право дати дитину до комунального садка, бо немає місць. Це ми маємо вже виборювати право дати дитину навіть до школи - бо школи настільки переповнені, що жах. І це позбавлення моєї дитини права на освіту, бо замість навчатися у класі, де має бути 20 дітей, вона вчиться у класі, де майже сорок!
Це Ви своїм підписом прирекли мене і моїх дітей за боротьбу за місця для дозвілля і відпочинку. Бо таких просто обмаль. А нових - то взагалі НЕМАЄ! І людей, які претендують на уже існуючі - збільшується і змільшується!
Можу продовжувати....

І так! Це ви , інші посадовці та депутати дозволили заробити шахраям на обмеженні моїх прав і дерибані комунального майна!
І це є грубим економічним злочином. За який мають відповідати і ті, хто його вчинив, і ті, хто його покрив! І прокурори, які закрили на це очі, в тому числі!
Правда, Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, Агентство з Розшуку та Менеджменту Активів - АРМА?

П.С. Знаю, на які кола пекла посадовці ЛМР прирікають корінних мешканців нашого мікрорайону щодо узаконення права на землю.
Як їм відмовляють, футболять документи. Люди, що користуютться землею впродовж кількох поколінь не можуть оформити таке право, бо документи оформлені не так, і кома не там стоїть.
А тут без документів зразу цілий квартал!
Вибачте, але я вважаю це дискримінацією! Жахливою дискримінацією за ознакою зв′язків з посадовцями і депутатами ЛМР!
Анна Сорочинська зі Збоїщ , маючи сина асматика, не може приватизувати землю, яку її родина використовує ще з довоєнних часів. Є підписи мешканців вулиці, які це засвідчують. І ви , надавши право на виготовлення проекту землеустрою, раптом вирішили, що "це наша аукціонна земельна ділянка". І по судах волочаться вони вже кілька років, замість щоб сина полікувати.
Милосердя до корінних львів′ян тут немає?

Моїм сусідам, які використовували землю біля будинку впродовж кількох поколінь і мають підтвердження цьому документальне - депутати проголосували проти надання землі, яка є їх фактичною власністю уже більше півстоліття.
Може підкажете, до кого йти домовлятися у ЛМР? І як розбудити милосердя депутатів у цьому випадку?
Щоб і посадовці погодили, і депутати проголосували?!

Щоб отримати публічну інформацію (детальний план території), мені довелося викликати поліцію і писати заяву про приховування публічної інформації - і лише тоді мені надали копію.
Чому я маю збирати 10 тисяч погоджень і мільйон підписів, бо в мене посадовці вимагають дотримання кожної крапки і коми закону, а у якогось ТОВ "Каньйон" отак можна, без нічого!

Так! Я вважаю це дискримінацією! І не розумію, чому за мої податки ви мені та простим львів′янам створюєте кола пекла, а для якогось ТОВ "Каньойн"(засновники якого ой які небідні) стелите червоні доріжки, де вони забажають....