1 17022111 590797907785601 1017221143459578835 nНу що ж, думаю всім цікаво прочитати пост про те як я зі своєю 14-річною донькою мало не вмерли від страху в тому Єгипті.... Зараз, звичайно, вже я герой, сидячи вдома зі своїми рідним, за чистим столом. Згадую ці пригоди як страшний сон. 

І так, день перший: прилетіли без затримок, все прекрасно. За 10 чудотворящих доларів дали номер з виглядом на басейн і море, заселили буквально за пів години. "Мєсний аборігєн" привіз валізу в номер, отримав ще долар і був посланий мною дуже культурно, бо йому, виявляється, мало і треба 2, а краще 3.

Повечеряли, і нам сказали, що завтра в 9-30 ми обов′язково маємо зустрітись з нашим гідом. Обов′язково, бо це на протязі нашого відпочинку = мама і тато, не говорячи про те, що це наше все і в першу чергу допомога і беспека.

День другий: Я зрозуміла, що в номері не працює сейф і, прийшовши на зустріч з гідом АХМЕДОМ, повідомила про несправність сейфа на рецепції, ну а потім з′явилась на зустрічі.

9-30 прийшли всі туристи, які прилетіли вчора Львівським рейсом, їх було чоловік 25-30 з дітками. І почалось: УВАЖАЕМІЙ, ВАМ НАДО ЄСЛІ ЧТО-ТО ПРОІЗОШЕЛ ОБРАТІТЬСЯ ТОЛЬКО КО МНЄ І БОЛЬШЕ НІКОМУ, ЄСЛІ ЧТО-ТО УКРАЛІ , КО МНЄ, ЄСЛІ ЖРАТЬ НЄЧЄГО КО МНЕ, ЄСЛІ К ВАШЕМУ ДЄВУШКЄ ПРИСТАЛІ В БАСЄЙНЄ І ХОЕЄЛІ НАСІЛІЯ ІЛІ В МОРЄ ВСЕ КО МНЕ, НА ЕКСКУРСІЇ ТОЛЬКО КО МНЄ, ПАТАМУШТО ЕТО ОЧЄНЬ ОПАСНО В НАШЄЙ СТРАНА. Сиджу і думаю, ппц, що за готель такий, що тут кругом "штотоукралі" і "пріставалі дєвушка". Далі півтори години ми всі сидимо і слухаємо за самі екскурсіі і як нам сєводня повєзло потомучто все екскурсіі дєшєвлє на 50 ДОЛЯР. 

А далі всі мають ЗДАТЬ ПАСТОРТ І ЗАПОЛНІТЬ АНКЄТУ. МИ ОБРАБОТАЄМ ІНФОРМАЦІЙ І ОТДАТІМ ВСЄ ПАСПОРТА В 11-30... Сиджу, заповнюю анкету для зворотнього виліту, підхожу і здаю зі всім ( ПЕРЕДІ МНОЮ ВЖЕ ПАРУ ЧОЛОВІК ВСЕ ЗДАЛО) .
І ТУТ ПИТАННЯ: УВАЖАЄМИЙ, КУДА ЄДЄМ? Кажу- нікуда нє єдєм, була в Єгипті вже раза 4 і все тут бачила. УВАЖАЄМИЙ, НАДА НА ЕКСКУРСІЇ ПОКУПАТЬ. Знову йому говорю, що я не бажаю, бо на всіх перелічених вже була і не хочу. Відповідь мене вбила: ТОГДА УВАЖАЄМИЙ ПОШЕЛ ОТ СЮДА ВОН, ПАСПОРТ НЄ ПОЛУЧІШЬ, ПОКА СО МНОЙ НЄПОЄДЄШ В ГОРОД. Думаю, а вот і пі**єц подкрался. Кажу йому, я приїхала відпочивати і сидіти на морі , а не їздити по екскурсіям. ТОГДА ПАСПОРТ НЄ ОТАМ ПОШЛІ ВОН ОТСЮДА, ВОН!!!! Очі налились кров′ю, його аж підкидає і він починає орати на всю глотку. Я повернулась і кажу людям, що щось мені то всьо не подобається, воно зіскочило зі стула і почало бігти за нами випихувати з того залу і кричати НІСКЄМНЕРАЗГОВАРІВАТЬ. Коли ми в трьох опинилися в коридорі, він почав просто погрожувати. Та б****ка двохметрова обєзяна стояла і ричала - ТИ ЄЩЄ АХМЄДА НЄ ЗНАЄШ, ЗНАЄШЬ ЧТО АХМЄД С ТОБОЙ СДЕЛАЄТ, ВОН ПОШЛА, ЄСЛІ С АХМЄДОМ НЄ ПОЄДЄШ ПАСПОРТ НЕТУ, ТЕБЯ НЕТУ ( і прицьому почав стукати мені по козирьку кєпкі).

Я просто, мя′ко сказати, в шоці іду в сторону рецепшену, в голові вже пролетіло життя і "ведніється" два трупа по серед барханів.... Ще один аборігєн біжить за мною і ходить навколо, не розумію якого х*ра. Потім, раптом до мене доходить, що вони бояться, що я зараз почну піднімати двіжуху. Сиджу ще хвилину, мала перелякана і починаю тихенько в рюкзаку писати в турфірму, яка бл*** розказала, як тут офігітельно і беспечно. Говорю тому другому МНЄ НУЖЕН ПАСПОРТ , а він мені ПОЛУЧІШЬ ЄСЛІ С АХМЄДОМ ПОЙДЄШ НА БЕСПЛАТНУЮ ПОЄЗДКУ... КОРОЧЕ, ТИМ ЧАСОМ ТУР ФІРМА МЕНЕ БЛ**** ДУЖЕ ЗАСПОКОЇЛА - СКАЗАЛИ, ЩО ЦЕ ВОНИ ТАК СТРАШАТЬ, АЛЕ ПАСПОРТИ ВІДДАДУТЬ. Ні**ра собі прикольно мене страшать...Короче я ТУРФІРМІ кажу, якщо в 11-30 в мене не буде паспортів на руках, я носа з того готелю не висуну, викликаю поліцію, консула, гарячі лінії і ще не знаю кого, лиш би побільше народу взнало про той п***єц. На рецепшені теж скоріше за все та сама шарашка, але все одно я вирішила їм поскаржитись і налякати поліцією. Пройшла ще година, а може півтори, мені здавалось що ще півжиття пролетіло. Прихожу до АХМЄДА, і тут я бачу як б***ь наші "соотєчєствєнікі", сука скупляють всі екскурсії чуть лі не оптом, бо всі обісрались. Мене, не знаю як сказати, озарило, що то галіма схема.

Вони збирають людей, дивляться хто там в нас сьогодні жертва, яка має бути з дитиною - бажано постарше, і дівчинкою, і обов′язково без чоловіка, і ось воно щастячко для обєзян. Всі здогадались вже хто тур оператор? Так, Join UP... Гіди, літаки, все що від них і з ними пов′язано - просто все кончене гавно і я не розумію як наша ЦИВІЛІЗОВАНА, ЄВРОПЕЙСЬКА КРАЇНА може наражати своїх громадян небеспеці. Вже мільйон відгуків за того оператора, а комусь прикольно нас шугати, при чому не тільки жінок, а й мужиків, здорових, високих молодих і без′язиких. Ну ладно, х*р з ними, зато ви нагнулись, а я ні... Я, до речі, єдина хто з тої компанії не купив ні одну екскурсію. А була мисля - та купи, Таня, відстануть, а потім друга моя Таня сказала - ніх....я не бійся їх, може то комусь допоможе, а їх злякає.
Короче поки я не пригрозила тим всім, вони мені паспорти не вернули, але коли віддавали їх, то наголосили ЧТО ТУТ ЖИЛ ОДНА ЖЕНЩІНА ОЧЄНЬ НЄХОТЄЛА ЄЗДІТЬ, БІЗНЄС МНЄ ПОРТІЛ, НА ПЛЯЖЕ РОЗКАЗИВАЛ МНОГО СТРАШЬНОГО, Я ЗНАЄШ ЧТО С НЕЙ СДЄЛЯЛ, Я ЄЄ ОТПРАВІЛ В УЖЯСНИЙ ОТЕЛЬ, ГДЕ СТРЯШНО, ну але паспорти вже були в мене і я побачила, що він щось пересрав, сказала йому ТА ПОШЕЛ ТИ і пішла. 

Сама іду і думаю - ну всьо, мені ппц, вивезуть вночі, ніхто і невзнає, але АХМЄД УЖЕ БІЛ ДОБРИЙ, ОН УЖЕ ІМЕЛ ПОЛНИЙ КАРМАН ДОЛЯР і я йому було вже всерівно.
Ну, соотєчєствєннікі, як завжди потім - ну як? КАЖУ - Б***Ь НІЯК, ВСІ В Ж**У ЯЗИК ЗАТКНУЛИ, ОСЬ ТОМУ В НАС НЕ ТІЛЬКИ ТУТ ПРОБЛЕМИ З ТИМИ МАКАКАМИ, А ЩЕ Й В НАШІЙ КРАЇНІ ТАКИЙ БАРДЕЛЬ ,І ТО БУДЕ ЗАВЖДИ ПОКИ ВИ ВСІ БОЇТЕСЬ СВІЙ РОТ ВІДКРИТИ.

Вечером того ж дня я випадково почула розмову, як АХМЄД гріє туристів на гроші. Він, залякуючи одного, залякує всіх і всі все купують, а потім виявляється, що люди переплачують в два три рази, єстєствєнно всі мовчать і їм прокатує та афера. Тут хлопці, з якими я познайомилась по темі, не мовчали, вони вибивали свої гроші 4 дні. При цьому були випадки з дівчатами, які приїхали з дітьми із Сум, так же як і мене виперли і пригрозили. Запропонували свою допомогу, якщо щось щоб я до них зверталась, причому знайшли купу телефонів куди можна звернутись. І в останій день їхнього відпочинку вони прийшли за своїми грошима, АХМЄД по накатаній схемі в цей момент кричав на жінку років 55-60, і вони підняли скандал. На ранок Ахмєда не стало, он пошел отпуск.
ДЕНЬ ТРЕТІЙ, ЧЕТВЕРТИЙ,П′ЯТИЙ, ШОСТИЙ І СЬОМИЙ пройшов вже без приколів і навіть з позитивом! АХМЕДА я особисто не бачила, але сьогодні після від′їзду таких як ми, які не мовчали, ОН УЖЄ ВЄРНУЛСЯ, і тепер далі нашим туристам світить ТАКЄ САМЕ СКОТСЬКЕ ВІДНОШЕННЯ.
Може хтось і не дочитає то до кінця, а може комусь зовсім пофігу, то ж не з ним сталосЯ.... СООТЄЧЄСТВІНІКІ, БУДЬТЕ ЛЮДЬМИ В ПЕРШУ ЧЕРГУ, ГУРТУЙТЕСЯ, А НЕ ПХАЙТЕ ГОЛОВУ В ЄГИПЕТСЬКИЙ ПІСОК!!

P.S. Готель "Coral Sea Waterworld 5", тур оператор "Join Up", турфірма "Море Турів" на Городоцькій на Мотозаводі