36626639 1059936427497407 5272421287573061632 nЯк не дивно, але у Львові досі продовжують паразитувати і заробляти на темі сміття. Проте, єдині, хто не отримують від цього ні насолоди, ні вигоди – львів’яни.

Днями, ЛОДА організувала прес-конференцію, на якій повідомила, що: «Із 300 млн гривень, які перерахувала Львівській ОДА міська рада Львова за вивіз сміття впродовж року, вдалося зекономити 100 млн гривень». Про це розповів директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА Назарій Романчук. Але, як то кажуть, вміли зварити, не вміли подати. Дивно, чому про витрачені гроші платників податків, тобто львів’ян, ЛОДА звітує на прес-конференції. А не, припустимо, під час сесії міськради перед депутатами, а ті вже в свою чергу донесли б ту інформацію до своїх виборців. Адже, відсоток тих, хто ходить на прес-конференції під час робочого дня, мізерний.

Щоб не бути популістом, вчора, під час колегії Львівської міськради, підняв питання, про включення звіту профільного департаменту ЛОДА в порядок денний сесії міськради. А депутати вже від імені громади поставлять запитання про раціональне використання цих коштів. Натомість міський голова Садовий уникнув чіткої відповіді, кинувши своє, вже фірмове, «я подума, як це добре зробити».

Складається враження, що одні не бажають звітувати, а інші - не охочі слухати.

Тож, на наступне пленарне засідання сесії Львівської міської ради, особисто запрошую пана Романчука прозвітувати перед депутатами і подати хорошу новину належним чином. А львів’янам наполегливо рекомендую стежити за своїми гаманцями і чиновниками, які ті гаманці спустошують. Або не спустошують. Про це вже нехай ЛОДА розповість.