345678907654567Зайшов в коменти до Христини Соловій, яка відмовилася співати під патронатом мураєвих і наштирхнувся на свою любіму тему під назвою «прості люди».

«Христинко, на вас чекали прості люди… і в тому числі діти, (чи прості не вказано), а ви така розтака…»
Якшо чесно, як б усіх «простих людей» вивіз би кудись на роздоріжжя і давши підсрачника сказав шоб ішли не озираючися і ніколи не поверталися назад.

Бо проста людина ні за що в світі не відповідає. Навіть за себе. Ну звісно, шо проста людина може? Тому ці інфантили добровільно і повністю віддають відповідальність за своє життя іншим. Причому хто перший візьме, той і керує.

Проста людина не робить вибору. Бо ж від простої людини нічого не залежить! Тому вона їсть або гівно, або пряники, або гівно з пряниками в прикуску, в залежності від того під чиї електоральний вплив попала. Вона з задоволенням віддає голос на виборах за того, хто шось їй дасть. Бо це забота про неї, просту людину.

Проста людина сидить на попі ровно, коли в її хату заходить окупант. Ну а шо проста людина може зробить голими руками проти зброї? Тому просто людина так само ходить на роботу чи в колгосп при новій владі, видає їй «не простих» сусідів, вчить нових пісень з дітьми і нових молитв з новими попами.

Проста людина хоче получать, а не заробляти. Хоодить на роботу. А не працювать. Надрочує на часи коли «всі були однакові. І хоч все було трохи гівно, но зато гівна було про вінця і вистачало всім».

Проста людина любить шару. Гречку, концерти, свята, салюти, горілку, все. Похєр від кого. Бо проста людина не розбирається у ваших тих політиках, вони всі однакові… І дуже ображається, коли, наприклад заявлений артист відмовився приїздити, бо концерт організовує якась пиздота… як це відмовилася? Це ж для простих людей?

Проста людина вже розпланувала, шо візьме дітей, сяде на безкоштовний автобус до свята, набере безкоштовних повітряних кульок від організаторів, а може й встигне з’їсти безкоштовного морозива перед концертом. А тепер шо?

Вопщім не знаю як ви, а я вважаю, що найбільше зло в нас - оці прості люди. Яким похуй всьо, аби їхні просто потреби були враховані. Тут має бути висновок… шось на зразок «простих людей треба пиздити…» однак висновки ви робіть самі.

Горовий політінформацію закінчив. Мей кам ін.