15284016 1142701009116485 1487891500094658959 nЩиро та публічно дякую хлопцям за гарний день та адвоката! В командній грі, на жаль, видно лишень того, кого вивели з воротарем один на один (кому треба, той пойме). Отож, як все було!

Гомів виходив зі суду, де його притягли за 56 тисяч баксів хабаря. Отож. це безпринципне чмо йшло та на телефоні з ухмилочкою слухало Шарія про полукровність західних українців. Він дибільно усміхався і казав "Ага! Це я та моя бабуся! Вона любила в панів вранці мінєта брати!"

Аж раптом, у цього офіційно психічнохворого почалась істерія! Він почав головою битись в асфальт та паркан! Хлопці ж кинулись йому допомагати з першою медичною допомогою! Ні слова не брешу! Там на фото навіть видно, що в когось зеленка з аптечки випала!

Допоки патрулька сперечались з перехожими добродіями, я опинився найближче до цього психічнохворого! Кілька разів його обійняв з криком "Лук ат мі!!!! Стей віз ас!!!". Здається, він почав приходити до себе. Я полегшено здихнув. Однак, патрулька не повірила! Запросили в райвідділ для дачі показів. Класні хлопці! Як ви бачили, я був в наручніках!

Пробачте троха зіпсовану особу - забувся вранці переодягти деякі елементи вечірньої піжами! Благо в патрульних були ключі і вони допомогли мені зняти ті залізяки! Ще раз всім привіт!

не Степан Руданський