1 13528858 1242195242458295 397028834833327131 nПрошу уваги і прошу задуматись! Польські туристи (ну ви уявляєте польського ВЛАСНЕ туриста, який це буде робити) припиндзлювали на Личаків, аби "звільнити" із дошкових обладунків левів на цвинтарі орлят.

Про це , зокрема, написала, і прес-служба Львівської міської ради і багато сайтів розповсюдило. А тепер один момент: якого, питається, біса ці леви там в принципі стоять? Агов, міськрада, де ваш беграунд? Агов, найчесніший у світі сайт Захід нет, де, друзі, беграунд про незаконність встановлення тих левів? Де, хоч слово про те, що ці леви там стоять НЕЗАКОННО, а деревяна "хата" довкола них - мімікрія.

Чи не казав колись Святослав Шеремета про незаконне встановлення поляками і їхніми прихвостнями неухвалених міськрадою левів на цвинтарі? Чи не йшлося про можливі наслідки? Не буду довго про це проповідувати, але, видається, що гівно починає вилізати. 
Із того всього маю тільки два питання до львівської влади.

Перше: яким додатковим актом дозволено встановлення левів на меморіалі орлят, чого не передбачали жодні українсько-польські домовленості.

Друге: якщо домовленостей немає, то якого біса ці ніким неузаконені леви там роблять? А не було би левів, яких там не мало бути, не було би провокації, як називає подію львівська влада.