1966935 488671541237141 734715945 nПомітила: чим більш відома людина, тим більше її, перепрошую, обсирають. За що? Завше знайдеться за що.Треба ж народним масам кудись скидати свій негатив.

От, наприклад, Олег Винник. Святкує свій день народження. І коли з одного інформаційного краю його щиро вітають, то з іншого поливають брудом скотиняки. Я на боці перших. І я з тих, кому щиро подобається хай також і не найвисокоінтелектуальніша музика /мовби всі слухають лише таку/. І вдячна за його творчість, і голос, який в нього є і він ним прекрасно володіє. Ну, і колосальну роботу в сьому напрямку, бо він би не досяг такої популярності, яку має. І якщо се попса, то якісна попса.

А ще в мене дитина прохає, щоб я ставила "Вовчицю" і синочок під неї засинає. З чого я йдосі дивуюся. Так що Винник молодець, як не крути.

А нещасним "чорноротим", мабуть, варто ще чимось зайнятись, щоб він їм очі не мозолив і не дратував тим, що співає пісні, які їм не подобаються. І слухають, врешті, що їм подобається і будуть трохи щасливіші.