33773136 1706568202792035 3116012186430865408 nШановні дівчата! Майте до себе повагу! Жінка - перш за все жінка, а не боєць без правил. Групове побиття - не спосіб втримати хлопця. А перетворюватися на "бичку" - остання справа.

Винним у жорстокому побитті неповнолітньої в Одесі, як на мене, є КОХАННЯ. Точніше неправильна його інтерпретація. Бо світ потрохи сходить з розуму.

Спитайте в підлітків, що таке справжнє кохання⁉️ Вони скажуть багато гарних слів, але не скажуть головного. Справжнє кохання - це внутрішнє і зовнішнє тепло двох людей один до одного. І до інших. Це гармонія. А не просто захоплення кимось заради крутого селфі та заздрості подруг.

Телебачення, Інтернет і дурні стереотипи давно зруйнували формулу чистих відносин. А тяга до дорослості і бажання випендретися перед іншими невпинно тягнуть молодих українців на дно. Дно людяності. Бо справжнє кохання, хай навіть із казки, - це коли лицарі билися за прихильність дами ЗА ПРАВИЛАМИ. А не кілька дівчат - майбутніх матерів - пішли проти однієї. Та й хіба це дівчача справа - махати кулаками? Не говоримо про спорт і армію. Товктися? У 13 років? За хлопця!? Ви серйозно!? Впевнений, що тепер є небагато охочих пов'язати своє життя з тією, що б'є лежачу!

Школа, батьки, суспільство - ми з Вами відповідальні за тих, кому 15, 10 , 6 і ще не народжених. Тож давайте пояснювати, що таке справжнє кохання, а що таке захоплення. Що таке порядність людини. І що до цього треба прагнути! А не до "нібито" кримінального і кривавого кохання у 13. Яке приносить лише гіркоту! І що за все у житті треба відповідати!

Дівчатка, нехай чоловіків втримує ваша врода та щире серце, а не підлість і сила мускулів!