1 38734815 633006153749577 5964929423399452672 nТо що Хоміва розмістили на Миротворці не є зле. Швидше навіть добре... Та цього мало.

Ви думаєте йому рускій мір вперся? Думаю, що ні. Ймовірність є, що він прибамбашений Цар-пушкою, та маленька. Чи йому знайомство з Кацабою, Монтян, Шарієм настільки важливе, що він добровільно на роль «міського божевільного» погодився? Не вірю.

Що хтось йому платить за його роботу? Це ближче до істини, та не вірю, що сума оплати за роботу у ФБ перекриває незручності від пєндалєй львів`ян та тотального презирства. Має ж він мабуть сім’ю, дітей, батьків, їм ж потрібно щось говорити, а це не просто ...

То в чому ж цимус? Та в кримінальному провадженні, яке розглядає Галицький суд, у якому пан Хомів виступає обвинуваченим у хабарі! От де є відповідь на всі запитання. Щоб не повернутися на нари цей Хомів готовий не те що атошників та волонтерів принижувати, щоб ореол політичного переслідувача отримати, він буде хапатися за кожну, більш-менш робочу схему затягування справи, щоб дотягнути до застосування строку давності та вискочити з цієї історії переможцем ще й з політичним капіталом. І от досягнути цієї цілі йому не можна дозволити ніяк.

Всі зусилля мають бути застосовані виключно для максимальної публічності у розгляді справи та унеможливлення її затягування судом. От тоді пан Хомів своїх пару років на державних харчах у тюрмі проведе. І це буде справедливо.