1 12032078 926278284092464 5247245733944907330 nТрохи від себе хочу додати про закиди, люди хочуть їздити на халяву і не платити за квитки.

У зв’язку з останнім перекриттям залізничної колії пасажирами електрички Львів- Здолбунів (4 вагони), хочу розповісти, що мені вдалось дізнатись та почути від людей.

Прибув на місце пригоди незадовго після перекриття колії. Люди шоковані постійною епопеєю з добиранням додому та розказують цікаві моменти.

В касі квитків нема, тому їх змушують купувати в контролерів від залізниці вже безпосередньо у вагоні електрички. Тобто у битком забитій електричці ходить контролер, який і здійснює продаж квитків - такий собі «чорний нал», адже там не провіриш скільки квитків продано і скільки людей у вагоні. Або добиратися додому пішки.

Проте влада залізниці подає маніпулятивну інформацію, наче всі ці люди, які потрапили у електричку і є «безбілетниками» та мають намір здійснити проїзд «зайцем», а «Укрзалізниця» нібито орієнтується на продаж квитків через касу і якщо зафіксовано продаж на 4 вагони то вони відправляють ці 4 вагони, не зважаючи на значно більшу кількість пасажирів бажаючих придбати ОФІЦІЙНО КВИТОК В КАСІ. Кількість пасажирів яскраво демонструє фото зроблене під час перекриття колії.

На мій погляд, для того, щоб уникнути в подальшому масштабної зупинки потягів, а це вже не вперше така ситуація з перекриттям і впевнений - не востаннє, керівництво «Укрзалізниці» повинно задуматися та розпочати нарешті аналіз необхідної кількості вагонів не по наявній кількості квитків у касі, а по фактичній кількості бажаючих пасажирів. Почуйте нарешті це. Ви запускаєте у потяг своїх контролерів, які здійснюють продаж квитків. 95% людей, що сіли без квитка, всерівно його купують, так як яким би не був наповнений потяг, контролер всерівно «пролізе» і «продасть» квитки безбілетним пасажирам!!! Тільки ось куди ці гроші ідуть?! - це вже інше питання...

Лише після того, як сама ж залізниця змінить стратегію своєї роботи, щось зміниться. Інакше ніяк. А попереду осінь, почнуть їздити студенти, ситуація однозначно загостриться. Я спілкувався із людьми більше години, висновок один - люди готові платити за проїзд, аби тільки змогли хоч якось потрапити у потяг та добиратися своєчасно до свого місця призначення!

Пост про перекриття колії.